Proces

  1. U plukt de appels (min. 200kg) rijp van de boom. Wacht niet tot de appels op de grond vallen.
  2. U maakt tussen begin september en december een afspraak, bij voorkeur zeven dagen op voorhand. U kunt bij ons terecht van maandag tot vrijdag, en af en toe ook op zaterdag. Het telefoonnummer, e-mailadres en contactformulier vindt u op onze contactpagina. Wij sturen u een bevestiging via e-mail.
  3. U levert de appels op de afgesproken datum en uur. U levert ze over in onze pallox (grote houten bak).
  4. Terwijl u rust in onze wachtruimte, zorgen wij ervoor dat uw appels worden:
    • gewassen;
    • geperst;
    • gezeefd;
    • gepasteuriseerd tussen 70° C en 90° C  (opwarming om de houdbaarheid van het sap gedurende ten minste 2 jaar te kunnen garanderen);
    • direct worden gebotteld in glazen flessen.
  5. U krijgt uw sap in glazen wegwerpflessen, per zes in een statiegeldkrat
  6. Betalen kan bij voorkeur via bancontact, cash is ook mogelijk (geen kredietkaart). Neem een kijkje op onze prijzenpagina.
  7. Geniet van uw sap!

Voor bedrijven

  • Eigen label mogelijk
  • Appel-kriek mogelijk
  • Bio mogelijk
  • Betalen met factuur (op voorhand aan te vragen)