Productieproces

Voor particulieren dienen de appels aangeleverd te worden in draagbare emmers/kisten/dozen zodat we op een snelle, efficiënte manier de appels kunnen lossen in onze paloxen. Deze passen naadloos in onze stortbak. Gelieve de appels niet aan te leveren in eigen gefabriceerde kisten/boxen,…

Voor de professionele fruitkwekers worden de appels aangeleverd in paloxen (gelieve de standaardmaten van de paloxen te respecteren)

 

Wat niet aanleveren: overrijpe, melige, geraapte, ontbindende appels ed. Deze hebben nl een negatieve invloed op de kwaliteit van ons eindproduct (pulp, kleur,…) en zorgen voor storing in het productieproces.

Wat wel aanleveren: harde, krokante, gezonde appels.

 

Na het aanleveren van de appels (op afspraak) beginnen wij meteen met het verwerken van uw appels tot een natuurzuiver appelsapje. 

 

Eens het productieproces afgewerkt is, wordt het sap gebotteld. Dat kan in glazen wegwerpflessen van 1 l, per 6 in een waarborgkrat (€3,10) of in glazen wegwerpflesjes van 200 ml, verpakt in karton. 

De prijs zal bepaald worden op het uiteindelijk geproduceerde aantal liters. Gelieve op voorhand door te geven of u graag een supplement zoals kriek, blauwbes of framboos toevoegt. 
 

Bij bewaring op een donkere, koele plaats garanderen wij een houdbaarheid van 2 jaar (zie dop). Na opening bewaren in de koelkast.

 

De betaling gebeurt via Bancontact of cash.